Badtunna – garanterad succée för alla!

Avslappnande och trevligt, att bada badtunna utomhus uppskattas av alla oavsett ålder! Hyr en mobil vedeldad badtunna för en exklusiv badupplevelse. Enkel att använda, bra funktion och snygg design. Stegen och fronten på vagnen är klädda i vacker hardwood. Insidan på badbaljan är fint blåtonig och epoxilackad för bästa komfort.

​​

Hämta/lämna tunnan själv
​​- eller så hjälper vi till!

Badbaljan är monterad på en stabil trailer och körs enkelt ut till er bostad, kursgård, konferenscenter eller stuga. Trailern får köras med vanligt B-körkort och kräver bil med dragkrok som får dra minst 1 000 kg. Du hämtar och lämnar din hyrda badtunna i Malmö.

Vi erbjuder även hjälp med transporten fram och tillbaka. Kontakta oss för prisuppgift.

​​

Montering

Badbaljan är enkel att montera efter transport. Våra badtunnor rymmer 1 350 liter vatten och kan fyllas med vanligt kranvatten såväl som havsvatten, eller vatten från sjön eller brunn. Detta innebär att ni kan sätta upp och få ert eget spabad i princip var som helst.​

​Efter det att ni fyllt baljan med vatten tänds kaminen på sidan av tunnan. Efter ca. 2 timmar är vattnet badbart, beroende på yttertemperatur. Normalt krävs 3 säckar ved för att värma upp badtunnan och hålla den igång under ca. 3 timmar. En lättläst instruktion medföljer vid varje hyrestillfälle. Instruktionen finns också att ladda ned här (PDF).

Hygien

Vår badtunna är gjord i aluminium istället för trä, vilket garanterar god hygien. Badtunnor i trä kan genom fel användning skapa tillväxt av bakterier, se artikel i Svenska Dagbladet. Eventpiloterna hyr endast ut badtunnor i aluminium som är hygieniska och lätta att rengöra.​

Boka nu

​Skicka oss dina kontaktuppgifter samt information om dina önskemål för att börja planera ditt personliga event. 

Vi ringer upp dig inom 24 timmar.

 
 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Boka nu via mejl

 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Kontakta oss

​Husievägen 19

212 33 Malmö

Besöksadress:

Sturups Crossbana

Nötesjövägen, Svedala.

​Hitta oss på kartan »

Tel: 040-630 01 01

E-mail: eventpiloterna@nemisyd.se